Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Προφίλ

Γραφείο τελετών και μνημοσύνων Πεταρούδα Στ. Εξυπηρέτηση 24 ώρες για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 2ο κατάστημα: Στρατός Αγρινίου. Κανένας δε μπορεί ποτέ να σκεφτεί με ευχαρίστηση το θάνατο, πολύ περισσότερο όταν αφορά συγγενικό του πρόσωπο.

Αλήθεια, πόσο μεγάλη γίνεται συχνά η αναστάτωση των συγγενών σε μια τέτοια περίπτωση και το τι πρέπει να κάνουν; Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε απο την πλευρά μας τους ανθρώπους αυτούς, έχοντας χρόνια εμπειρίας στην διοργάνωση τελετών, στοχεύουμε να σας διευκολύνουμε το κατά δύναμιν να αντιμετωπίσετε την δύσκολη αυτή στιγμή.

Το γραφείο του κυρίου Πεταρούδα βρίσκεται δίπλα σας με συνέπεια και άριστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε μνημόσυνα, ανθοστολισμούς εκκλησιών και τελετές σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με ευκολίες πληρωμών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα απο την καρδιά μας αυτούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, που αν και η επαφή μας γίνεται κάτω απο δύσκολες γι'αυτούς στιγμές, η εμπιστοσύνη τους μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.